MQ® MANAGER

Zašto program MQ® MANAGER

Poslujemo u vremenu brzih promjena, sve bržeg tempa i sve složenije dinamike. Naglasak je na multidisciplinarnosti, novim tehnologijama, potrebi za stalnim prilagođavanjem, učenju, promjeni i inovativnosti. Postavlja se ključno pitanje kako svoju menadžersku ulogu i menadžerske funkcije spojiti s izazovima trenutka, odnosno, kako osigurati ostvarenje poslovnih ciljeva u promjenjivom kompetitivnom okruženju i istovremeno osigurati visoku razinu uključenosti i motivacije zaposlenika.

Manager

Kroz HalPetov višemjesečni modularni program MQ® Manager, postat ćete menadžer koji kontinuirano razvija menadžersku inteligenciju i podiže ljestvice uspješnosti za sebe i svoj tim. Izgrađuje se u skladu s promjenama u poslovnom okruženju te novim spoznajama i znanjima u različitim područjima poput psihologije, neuroznanosti, tehnologije i ekonomije.

MQ (Managerial Intelligence) predstavlja sinergiju EQ i IQ kompetencija potrebnih za učinkovitu menadžersku praksu s naglaskom na jačanje senzibiliteta za pronalaženje i odabir najučinkovitijih modula pri upravljanju svojim interakcijama i odnosima s drugima. Time će menadžer razvijenog MQ-a osigurati u svojim timovima inspirativno i kreativno okruženje za produktivan rad i izvrsnost.

Cijena treninga: 13.562,50kn/ po osobi

Kome je trening namijenjen?

Direktorima, menadžerima, voditeljima odjela, voditeljima timova i svima onima koji  žele naučiti kako uspješno upravljati ljudima i voditi ih u svrhu postizanja zadanih ciljeva.

Napravite brzu i jednostavnu prijavu putem online obrasca.

RECENZIJE

Izuzetno mi se svidio profesionalan način prijenosa informacija, koje zbog toga ostaju u sjećanju/pamćenju, angažman edukatora i praktični dijelovi određenih tema.

Prilikom prolaska kroz pojedinu temu kolege su pridonijeli vlastitim primjerima iz prakse što je dodatno obogatilo proces školovanja.

Teme su dobro raspoređene i kvalitetno prenesene, profesionalno a sve jedno ugodno. Sve tri predavačice su bile super!

Pohvale svim trenerima! Jako mi se svidjelo da su moduli bili “etapirani” u danu jer je to meni pomoglo pratiti sadržaj!

Posebno mi se svidjela primjenjivost na stvarne situacije i pregled brojnih tehnika.

Voditeljica je cijelo vrijeme na pozitivan način održavala koncentraciju sudionika.

Odlično strukturirana materija koja je inače dosta opširna.

Odlična atmosfera!

 

 

Recite nam što Vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj